Growth investing in
winning Teams

Participaties

De Exchange Company is sinds 1992 actief op de Private Equity markt. Tijdens de start was de focus primair op telecom investeringen. Vanaf 2000 is de focus verder verlegd naar Technology en deregulering met onder andere buy-outs van Philips Satellite Systems en Sandd (Post). Middels duidelijke investeringsplannen spelen wij in op voor ons aantrekkelijke groeimarkten, mede daarom is er vanaf 2010 een verdere driedeling gekomen in Technology / ICT, Healthcare en E-Learning. Ons betrokken team streeft naar een open en professionele relatie met de management teams, met als doelstelling om een verdere optimale ontwikkeling te realiseren.

Over ons

Het team van de Exchange Company heeft jarenlange ervaring en zorgt dat de ondernemer weer kan doen waar hij goed in is. Ondernemen! Op basis hiervan weten wij van de Exchange Company tegen welke risico’s en onzekerheden een ondernemer aanloopt. Onze kracht is de samenwerking met de verschillende managers van de ondernemingen waarin wij investeren, om deze verder te ontwikkelen. Wij focussen ons op scale-up bedrijven met een jaarlijkse omzet van ongeveer € 5 miljoen in de segmenten Technology, Healthcare en E-Learning.

Investeringscriteria

Ons team zoekt continu voor investeringsmogelijkheden in de Technologie, Healthcare en E-Learning sectoren. Om de optimale samenwerking en groei te realiseren is het van belang dat de ondernemingen waar wij mee in zee gaan over een sterk en betrokken management team beschikken. Vervolgens streven wij om samen met het management team een open en professionele relatie te onderhouden om zo de juiste strategie te bepalen.

Actief in Technologie, Healthcare of E-Learning sector

Aanzienlijke groei potentie

Uniek product of dienst

Sterk en betrokken management team

Scale-up met een jaarlijkse omzet van ongeveer € 5 miljoen.

In Nederland gevestigd

nieuws

Contact

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.